Digital konkurransekraft

Vår jobb er å hjelpe ambisiøse virksomheter med å nå sine mål på web og skape verdi og konkurransekraft. God kommunikasjon blir bedre om du bruker moderne webteknologi. 

Med Sitecore er mulighetene mange og vi vet hvordan du kan lykkes.  For å hjelpe kundene våre best mulig har vi satset på en miks av strategi, teknologi og brukerforståelse. 


Strategi

For å kunne skape forventet verdi for våre kunder er vi avhengig av å kjenne forutsettingene best mulig: marked, konkurrenter, kunder og produkt. Med vår kompetanse innen strategi og generell forretningsforståelse kan vi hjelpe kunden til å ta de riktige valgene på et tidlig tidspunkt. Vi liker å utforme mål, strategi og plan – slik at vi sammen med våre kunder kan legge til rette for digitale suksesshistorier. 

"Gjør du et grundig forarbeid, reduserer du utviklingstiden og øker verdien arbeidet genererer"

 Teknologi

Det er krevende å holde tritt med utviklingen innen digitalisering. I ItumX finner du erfarne rådgivere og utviklere som har lang erfaring fra arbeid med mange ulike CMS-plattformer og digitale løsninger.  Vi har erfart at Sitecore er den markedsføringsplattformen som dekker fremtidens behov for god og effektiv webkommunikasjon. I ItumX har vi landets mest erfarne Sitecore-utviklere som vet hvordan man skal bruke teknologi for å oppnå resultater.  

 


Brukerinnsikt og innhold

Hvordan opplever dine kunder siden din? Finner de den informasjonen de leter etter? Synes de designet er godt og innholdet tiltalende og godt presentert? Hos oss finner du analytikere, innholdsstrateger og designere som brenner for å lage gode brukeropplevelser. Brukertesting og webanalyser gir deg innsikt i brukeradferd. UX-designerne lager design og struktur som som svarer på brukernes behov og målsetningene som virksomheten har satt. Designeren ivaretar både det store bildet og de små detaljer; alt for at kommunikasjonen skal være mest mulig effektiv.

 

 


Optimalisering

Vi motiveres av å skape verdier for våre kunder. Det forutsetter at vi hele tiden søker å finne løsninger som gir målbare resultater. Med Sitecore i bunn kan våre rådgivere bistå i å kontinuerlig optimalisere brukeropplevelsen opp mot målene som er satt for siden. Resultatene monitoreres kontinuerlig basert på analyse av omfattende brukerdata og innsikt i besøksmønstre. De som bruker Sitecore sine verktøy for personalisering og automasjon riktig, vil få resultater. 

 

KONTAKT

Ønsker du å vite mer om ItumX? Ta kontakt!

Keith Johansen
Keith Johansen Salgsdirektør [+47] 924 37 980 kfj@itumx.no